Meer producten
Geen producten
Afrekenen
Inloggen
Sorteren op: -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Productnaam: A tot Z Productnaam: Z tot A Op voorraad eerst
Toon: 24 36 48
Selecteer om te vergelijken
Organische, natuurlijke rode wijn. Ondergrond van zand met graniet. Ligging van het domein is uniek binnen het natuurgebied op de rand van Barcelona. De Merla maakt deel uit van de Celler de les Aus (reeks van natuurwijnen), zonder toevoeging van sulfieten. 100% Mourvèdre, 6 maand op eiken vaten. Persoonlijk mijn favoriete wijn binnen ons Spaans gamma!
Manuele pluk op een domein van 13 ha in de Maçonnais in het Zuiden van de Bourgogne. Het perceel is gelegen in Clessé. 12 maanden rijping op inoxen tanks.
Manuele pluk op een domein van 13 ha in de Maçonnais in het Zuiden van de Bourgogne. Het perceel is gelegen in Péronne. 12 maanden rijping op eiken vaten.
Een prachtige kruising tussen Fiano (lokale druif) en de uit de Veneto regio afkomstige Incrocio Manzoni bianco (wat oorspronkelijk een kruising was tussen riesling en pinot bianco). De laatste is een semi-aromatische druif die een rijk en geurig boeket geeft. Opvoeding op acacia vaten.Manuele pluk.
Sanpaolo omvat de wijnen van Claudio Quarta in Campania in Avelino en Benevento op een hoogte van 700 meter. Hier omvat het zijn Falanghina. In de ondergrond deels invloed van de as van de Vesuvius. Exotisch fruit, citrus en peeraroma's en een hele mooie mineraliteit.
Sanpaolo omvat de wijnen van Claudio Quarta in Campania in Avelino en Benevento op een hoogte van 700 meter. Hier omvat het zijn Greco di Tufo. In de ondergrond deels invloed van de as van de Vesuvius. Verfrissend en hele mooie mineraliteit.
Centrale Vallei wordt gekenmerkt door een gematigd, mediterraan klimaat met een enorme temperatuur bereik. De bodems variëren van los zand tot klei, met wisselende omstandigheden wat betreft steengehalte, vochtigheid en hoogte
De Chardonnaydruiven komen van verschillende wijngaarden. Casablanca Valley (85%) en Leyda Valley (15%). Beide wijngaarden hebben een cool-climate wat zorgt voor een lange rijping van de druiven.
Organische, natuurlijkerosé wijn. Ondergrond van zand met graniet. Ligging van het domein is uniek binnen het natuurgebied op de rand van Barcelona. Biologische roséwijn gemaakt van Garnatxa Negra- en Garnatxa Peluda-druiven, exclusief geselecteerd en geoogst voor de productie van roséwijn. .
Prachtige reserva vermouth op basis van Macabeodruiven (Viura) volgens het aloude recept van de familie sinds 1905 met rijping op Amerikaanse eik voor 6 maanden. Dit zorgt voor meer complexiteit met vanille en kruidigheid. Gebruik van 28 botanische kruiden uit de Alpen en Middellandse zeegebied.
Prachtige vermouth op basis van Moscateldruiven en gisting MET schil (orange wine style). Prachtige balans zuur/zoet. 28 botanische kruiden uit de Alpen en Middellandse zeegebied en MET appelsienschillen. In de land van appelsienen (regio Valencia) kan dit niet zonder.
100% Chardonnay landinwaarts Valencia op bijna 900 meter hoogte. Gisting in Franse eiken vaten van 500 liter met regelmatige punchdown voor 2 maanden. Daarna rijping op nieuwe Franse eiken vaten voor 6 maanden. Manuele pluk. 93 pts James Suckling. Single plot wijn.
100% Godello terwijl Godello normaal klassiek is in Galicië. We hebben hier een regio gevonden, landinwaarts Valencia op grote hoogte, waar godello prachtig gedijt. De combinatie van Atlantische en Mediteraanse invloeden. Gisting op zijn lees en 2 maanden rijping op Franse eiken vaten van 500 liter. Manuele pluk. 90 pts James Suckling. 92 pts Tim Atkin.
85% Malvasia en 15% Merseguera van stokken van 40-60 jaar oud op een hoogte van 400 tot 600 meter in terrasbouw. Ligging in Benicapra en Fasicampo plot in Belgida en de 'Els Conills' plot op de steile hellingen in de Chiva mountains. Gisting en rijping in inoxen tanks. Manuele pluk. 89 pts James Suckling. 89 pts Tim Atkin.
100% bobal van centennial stokken (tussen 60 en 80 jaar oud) uit San Juan van de single vineyard 'El Albardin' op een hoogte van 600 meter. Gisting en rijping gedurende 5 maanden in betonnen tanks. Daarna 6 maanden rijping in Franse eiken foudres van 8000 liter. Manuele pluk. Vegan. 91 pts James Suckling. 90 pts Tim Atkin. Vegan.
100% bobal van stokken tussen de 40 en 60 jaar oud uit San Juan op een hoogte van 750 meter. Gisting en rijping gedurende 10 maanden in betonnen tanks. Manuele pluk. 3% rijpt in eiken vaten. Vegan.
10 maanden rijping in Franse eiken vaten. Malolactische gisting op eik. Handgeplukt. Stokken tussen 30-35 jaar oud. Steen en zanderige ondergrond (arme ondergrond).
Zeer oude Grenache stokken uit de Vaucluse, aan de voet van de Mont Ventoux, gevinifieerd in nieuwe eiken vaten. Manuele pluk in de laatste week van oktober bij volle rijpheid.
Deze pinot noir komt van een klein perceel aan de Noordflank van de Mont Ventoux, vol in de wind. Uit de Vaucluse, aan de voet van de Mont Ventoux uit Mormoiron. Domaine Mur-Mur-Ium. BIO
Belgische eigenaar uit Mechelen. Het domein bevindt zich tegen Wellington aan de Groenberg. Vnl shiraz (55%) en Cab. Sauvignon (35%) aangevuld met Cab. Franc en Merlot (elk 5%) malolactische gisting in oude en nieuwe eiken vaten. 18 maanden rijping op dezelfde vaten.
Belgische eigenaar uit Mechelen. Het domein bevindt zich tegen Wellington aan de Groenberg. Eric heeft 5 ha oude stokken chenin. Oudste van 1977 en verder 1985 en 1986. 9 maanden rijping op oude Franse eiken vaten. 100% malo-lactische gisting.
Prachtige realisatie van Claudio Quarta die voor het eerst in 2020 een witgevinifieerde negroamaro maakte. Eerst in heel beperkte oplage, nu meer aangezien het al vrij snel een enorm succes bleek te zijn (6600 flessen in 2022). Witgevinifieerde rode is altijd een speciale, aparte beleving. 2023 is er geen gemaakt.
100% verdejo uit de DO Rueda van stokken van meer dan 115 jaar oud op een plateau van 800 meter hoog. Nachtelijke manuele pluk en 6 tot 8 maanden rust op zijn lees. Oogst begin oktober. Deze wijn toont de veelzijdigheid en vlotte inzetbaarheid van Verdejo met zijn complexiteit en volheid. Wijnmaakster is Maria Sevilla.
Jonge wijn van 100% verdejo uit de DO Rueda. Nachtelijke machinale oogst en 2 maanden rust op zijn lees. Stokken van 20-25 jaar oud en op een hoogte van 750 meter, oogst einde september. Deze wijn toont de veelzijdigheid en vlotte inzetbaarheid van Verdejo. Wijnmaakster is Maria Sevilla.
artikelen: 10 20 24 50
wijnadvies gaultmillau willy naessens cook at home sir kwinten nathalie meskens wout bru divin by sepi piet huysentruyt sepideh
Champagne Casters - Cuvée Supérieure Brut - Pinot Meunier 31,00 €
Apollonio - Diciotto Fanali Rosé Salento IGT 2019 16,30 €
Champagne Casters - Grande Réserve Brut - Chardonnay 35,00 €
Champagne Casters - Cuvée Eugène 42,00 €
Domaine Merlet - La Guerre des Bouchons rood 2022 - IGP Pays d'Oc 7,80 €
Het product werd succesvol aan je winkelwagen toegevoegd
huston we have a problem