https://www.oinosshop.be/701-thickbox_default/domaine-de-juchepie-les-quarts-2010-aoc-coteaux-du-layon.jpg Volledige grootte weergeven

Domaine de Juchepie - Les Quarts 2010 - AOC Coteaux du Layon

moelleux, 26 maanden op eik, biodynamisch, slechts 10 à 15 hl/ha rendement.

Meer details

Beschikbaarheid: (6 items op voorraad)

quantity up quantity down

26,20 €

  • Jaartal: 2010
  • Kasteel: Domaine de Juchepie
  • Wijn: Les Quarts de Juchepie
  • Kleur: Wit
  • Kenmerken: Manuele pluk. Bodem samengesteld uit rhyolite (vulkanische rots) op een koolstofhoudende ondergrond. Vinificatie zonder toevoeging van gisten of suiker.  Enorm gewaardeerd bij verschillende franse restaurants. Een biodynamische wijn. Het is een 'moelleux' geoogst aan minstens 17,5° potentieel, vergist in eiken vaten. Botteling na 26 maanden opvoeding in vat. Gemiddeld rendement van slechts 10 a 15 Hl/ha. 145gr restsuiker.
  • Druiven: 100% Chenin
  • Drinken: Een perfecte begeleider van foie-gras, tarte tatin, kalfslever, gepocheerde St. Jacobsvruchten, gebakken zwezeriken, gebakken nieren, kwartelborstjes met acaciahoning, ...bij desserts, chocolade of als aperitief.
  • Rijping: Vinificatie en rijping op eiken vaten (26 maanden).
  • Volume: 0,75
  • Kasteel: Domaine de Juchepie
  • Kleur: Wit
  • Jaar: 2010
  • Rijping: 26 maand op Franse eik.
  • Druiven: 100% Chenin
  • Volume: 0,75 L

Schrijf uw recensie

Domaine de Juchepie - Les Quarts 2010 - AOC Coteaux du Layon

Domaine de Juchepie - Les Quarts 2010 - AOC Coteaux du Layon

moelleux, 26 maanden op eik, biodynamisch, slechts 10 à 15 hl/ha rendement.

Schrijf uw recensie

3 andere producten in deze categorie

Domaine de Juchepie - Les Quarts 2010 - AOC Coteaux du Layon <div style="display: block;"> <ul> <li><strong>Jaartal</strong>: 2010</li> <li><strong>Kasteel</strong>: Domaine de Juchepie</li> <li><strong>Wijn</strong>: Les Quarts de Juchepie</li> <li><strong>Kleur</strong>: Wit</li> <li><strong>Kenmerken</strong>: Manuele pluk. Bodem samengesteld uit rhyolite (vulkanische rots) op een koolstofhoudende ondergrond. Vinificatie zonder toevoeging van gisten of suiker.  Enorm gewaardeerd bij verschillende franse restaurants. Een biodynamische wijn. Het is een 'moelleux' geoogst aan minstens 17,5° potentieel, vergist in eiken vaten. Botteling na 26 maanden opvoeding in vat. Gemiddeld rendement van slechts 10 a 15 Hl/ha. 145gr restsuiker.</li> <li><strong>Druiven</strong>: 100% Chenin</li> <li><strong>Drinken</strong>: Een perfecte begeleider van foie-gras, tarte tatin, kalfslever, gepocheerde St. Jacobsvruchten, gebakken zwezeriken, gebakken nieren, kwartelborstjes met acaciahoning, ...bij desserts, chocolade of als aperitief.</li> <li><strong>Rijping</strong>: Vinificatie en rijping op eiken vaten (26 maanden).</li> <li><strong>Volume</strong>: 0,75</li> </ul> </div>
21,65 €